image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid l-a contactat pe Zinedine Zidane! Francezul poate fi cheia pentru transferul lui Mbappe pe Bernabeu

Carlo Ancelotti (63 de ani) este pe cale să plece de la Real Madrid dacă în acest sezon formația ”Los Blancos” nu va reuși să câștige UEFA Champions League.

Dacă ”Don Carlo” va pleca de la madrileni, Florentino Perez a decis deja care va fi înlocuitorul acestuia.

Potrivit celor de la Fichajes.com, Real Madrid l-a contactat pe nimeni altul decât Zinedine Zidane.

Antrenorul francez este gata să preia pentru a treia oară echipa ”Los Blancos”, alături de care a câștigat trei Ligi ale Campionilor.

Negocierile deja au început, iar Florentino Perez are încredere în ”Zizou”, mai ales că acesta cunoaște deja aproape tot lotul.

Mai mult, sursa citată spune că președintele Realului are încredere că Zidane ar putea să îl influențeze pe Kylian Mbappe să semneze cu echipa de pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe (24 de ani) ar fi nefericit la PSG, zvon alimentat și mai mult de reproșul făcut recent clubului de pe Parc des Princes despre folosirea imaginii sale fără permisiune.

În acest context, Real Madrid îi monitorizează situația cu atenție, întrucât spaniolii nu au renunțat definitiv la transferul său. Mai mult, cei de pe Santiago Bernabeu ar fi luat legătura recent cu reprezentanții fotbalistului.

Conform publicației The Athletic, citată de presa spaniolă, persoane din anturajul lui Mbappe au fost contactate de mai multe ori de cei de la Real Madrid de-a lungul sezonului actual.

Evident, discuțiile au fost purtate în vederea unui transfer, însă campioana Spaniei i-a impus francezului mai multe condiții clare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: