image
Sursa foto: Profimedia

Pep Guardiola a spus când ar putea reveni Erling Haaland pe gazon și ce se întâmplă cu Kevin de Bruyne

Manchester City a câștigat, în deplasare, împotriva celor de la Everton, scor 3-1, într-un meci din cadrul etapei a 19-a din Premier League.

Golurile din această partidă au fost marcate de Jack Harrison (minutul 29) pentru ”Caramele”, respectiv Phil Foden (minutul 53), Julian Alvarez (minutul 64) și Bernardo Silva (minutul 86) pentru ”Cetățeni”.

La sfârșitul partidei disputate pe stadionul Goodison Park, Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul celor de la Manchester City, a vorbit despre starea de sănătate a celor doi fotbaliști importanți absenți din lotul echipei sale, Erling Haaland (23 de ani), care a suferit o accidentare la picior, și Kevin de Bruyne (32 de ani), care a suferit o leziune gravă la tendon.

Concret, Guardiola a spus despre atacantul norvegian că, în acest moment, se recuperează după lovitura suferită și că ar putea reveni pe gazon în luna ianuarie.

"Haaland se simte mai bine, dar nu a făcut niciun antrenament cu noi. Să sperăm că în ianuarie va putea reveni cu noi", a spus Guardiola, potrivit jurnalistului Sam Lee.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: