image
Sursa foto: bizlaw.md

Vulcănești: Cei 5 învinuiți de omorul unui bărbat, care ar fi fost eliberați pentru 75.000 de euro, trimiși în judecată

Cinci indivizi învinuiți de omorul unui bărbat de 37 de ani din satul Vulcănești, raionul Nisporeni, și care ar fi fost eliberați contra sumei de 75.000 de euro, au fost trimiși în judecată. Patru dintre ei, complici ai crimei riscă până la șapte ani de închisoare, iar tânărul care a tras în bărbat riscă detenție pe viață.

Bărbatul de 37 de ani a fost împușcat mortal în fața porții la data de 25 mai după ce suspecții au început să îl ia la pumni, iar unul dintre indivizi a împușcat în direcția acestuia de mai multe ori, cauzându-i multiple plăgi, iar în consecință persoana a decedat.

Potrivit soției victimei, care a povestiti în cadrul unei conferințe circumstanțele în care a fost omorât bărbatul, învinuiții ar fi fost eliberați de procuratura locală a raionului Nisporeni, contra sumei de 75.000 de euro.

Femeia a mai mărturisit că doar unul dintre cei cinci indivizi au fost arestați și că procurorul a insistat pe versiunea că doar unul a împușcat în bărbat. Aceasta a cerut ca dosarul să fie expediat la PG.

În urma măsurilor de investigație, procurorii PCCOCS au acumulat probe și secvențe video din momentul comiterii infracțiunii, care au demonstrat că bărbatul a fost împușcat mortal de un tânăr de 24 de ani în prezența soției și fiicei minore.

Patru dintre indivizi au fost puși sub învinuire pentru huliganismul agravant,, pentru care riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la șapte ani.

Iar tânărul care a tras în direcția bărbatului riscă 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: