image
Sursa foto: facebook.com/octavian.ticu

FOTO: Panourile de la Ungheni cu Octavian Țâcu, vandalizate

Panourile electorale de la Ungheni ale candidatului ACUM Platforma DA și PAS, Octavian Țâcu, au fost vandalizate. Poliția a fost deja sesizată în legătură cu acest caz.

„Vandalii de la Ungheni. Salutări echipei PD... Degraba vine și timpul vostru! Am depus sesizare la poliție, în zonă sunt două benzinării care au camere video peste tot!”, afirmă candidatul ACUM pe circumscripția nr. 16 Ungheni, Octavian Țâcu, pe pagina sa de facebook.

panou Țâcupanou Țâcu

Amintim că, anterior, după anunțul că Octavian Țâcu la alegerile parlamentare pe listele blocului ACUM Platforma DA și PAS, tatăl său, Dumitru Țâcu, a fost concediat din sistemul medical. Atunci Octavian Țâcu a declarat că implicarea sa în politică a fost adevăratul motiv al concedierii tatălui său.

Mai precizăm că ieri un alt candidat al blocului ACUM Platforma DA și PAS, Dinu Plângău, a fost supus unui atac. Dinu Plângău a fost bătut chiar în fața Inspectoratului de Poliție Edineț de trei persoane necunoscute. Potrivit candidatului ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 3 Edineț, unul dintre cei care l-au agresat este fiul vicepreședintelui organizației teritoriale Edineț a Partidului Democrat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: