image
Sursa foto: Getty Images

Isco a refuzat să preia banderola Realului: Reacţia lui Marcelo

Isco trece prin momente grele la Real Madrid, iar atitudinea sa e greu de înţeles. Mijlocaşul s-a comportat precum un jucător lipsit de profesionalism, când a refuzat să preia banderola în momentul schimbării lui Marcelo.

Real a suferit cea mai mare umilinţă pe teren propriu în istoria cupelor europene, scor 0-3 cu CSKA Moscova. Partida nu avea vreo însemnătate petnru gruparea blanco, însă modul în care echipa a jucat a fost considerat ruşinos de mulţi dintre fani.

Solari are alibiul că a folosit o linie de fund improvizată şi că în a doua repriză Bale s-a accidentat, plimbându-se până la final pe teren. În schimb, Isco nu are vreo scuză pentru atitudinea sa. De la venirea lui Solari, mijlocaşul a intrat într-o serie de polemici cu antrenorul, fiind foarte nemulţumit că nu joacă.

Aseară, a fost unul dintre puţinii jucători activi ai Realului, dar realizările au lăsat de dorit. Ca tacâmul să fie complet, ibericul a avut o atitudine greu de înţeles. În absenţa lui Sergio Ramos, Marcelo a fost căpitanul Realului. În ultimul sfert de oră, brazilianul a fost schimbat, iar cel care trebuia să preia banderola era Isco. Doar că acesta a refuzat-o, spre surprinderea lui Marcelo, care a fost abordat pe seama subiectului, după joc.

"Am încercat să îi dau banderola lui Isco. Dar mi-a spus să i-o dau lui Carvajal. Nu ştiu de ce a refuzat-o, sunt motivele lui, probabil", a spus Marcelo, după meci.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: