image
Sursa foto: Getty Images

Superb: Cristiano Ronaldo nu l-a uitat pe Zinedine Zidane

Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid la Juventus în iulie 2018, însă nu a uitat de Zinedine Zidane. Starul portughez a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului francez.

Încrederea de care are nevoie un jucător nu depinde numai de el. Depinde de asemenea și de oamenii din jurul lui, jucători, antrenor. Trebuie să simți că ești o parte importantă din grup, iar Zidane m-a făcut să mă simt special.

Eram același jucător, dar m-a ajutat mult, îl prețuiesc mult. Eram deja un fan al lui, dar după ce mi-a devenit antrenor, am devenit un fan mai mare. Îmi place felul lui de a fi, felul în care vorbește și ghidează echipa", a spus Cristiano Ronaldo pentru DAZN.

Cristiano Ronaldo (34 de ani) l-a avut antrenor pe Zidane din ianuarie 2016 până în mai 2017. Atacantul portughez a dezvăluit care a fost cheia jocului său sub comanda lui Zidane.

"Zidane mereu îmi spunea: Cris, ia-o ușor, acest meci va rămâne așa, dar cel care va face diferența ești tu. Mereu a avut încredere în mine și mereu a fost foarte sincer. De aceea vor purta mereu prietenia lui în suflet. A fost un mare antrenor pentru mine", a explicat Cristiano Ronaldo.

Zidane (47 de ani) a fost numit la Real Madrid în ianuarie 2016, în locul lui Rafa Benitez și a demisionat în mai 2017. În tot acest interval, l-a pregătit și pe Cristiano Roaldo, care a câștigat 6 trofee cu "Zizou" antrenor: un titlu cu Real Madrid, o Supercupă a Spaniei și două trofee Champions League, două Supercupe ale Europei.

Zidane a revenit pe 11 martie 2019 la Real Madrid, însă Cristiano Ronaldo deja nu mai era la echipă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: