image
Sursa foto: Getty Images

Higuain a rupt tăcerea după despărțirea de Juventus: Am fost forțat să plec

Gonzalo Higuain a confirmat faptul ca Juventus a decis să renunțe la el, în această vară, dar încă mai simte afecțiune pentru clubul la care s-a transferat în vara lui 2016.

Bianconerii l-au transferat de la Napoli pentru 90 de milioane de euro, dar doi ani mai târziu l-au adus și pe Cristiano Ronaldo, pentru 100 de milioane de euro, astfel că salariul atacantului argentinian nu mai putea fi susținut de către club.

"Pipita" a fost împrumutat la Milan, cu opțiune de cumpărare pentru 36 de milioane de euro, dar fotbalistul spune că nu a vrut niciodată să plece de la Juventus.

"Din ziua în care am jucat finala Cupei Italiei am simțit că ceva s-a rupt", a dezvăluit Gonzalo pentru Gazzetta. În acel meci, Higuain a fost ținut pe banca de rezerve.

"Apoi l-au adus pe Ronaldo, dar eu nu am vrut să plec. Am dat totul pentru Juventus și am câștigat multe trofee. Dar l-au adus pe Cristiano și mi s-a spus că nu mai pot rămâne în club și că se va găsi o soluție pentru mine. Desigur, împreună am decis că cea mai bună soluție este AC Milan", a mai spus Higuain.

Argentinianul nu a evoluat încă împotriva lui Juventus, dar a precizat că nu va avea motive de răzbunare: "Încă simt afecțiune pentru club, pentru că am fost tratat foarte bine. Colegii m-au tratat foarte bine, dar nu am cerut să plec. Din păcate, am fost dat afară".

"Pentru Milan am simțit imediat o mare dragoste și au reușit să mă convingă foarte repede", a mai spus atacantul argentinian.

De asemenea, Higuain a vorbit și despre antrenorul lui Juve, Max Allegri, pentru care are un mare respect: "El mi-a îmbunătațit jocul în unele aspecte, cum să-mi ajut echipa în defensivă și cum să atac mai bine poarta".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: