Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

"Până şi Superman e doar un om!". Mourinho a comentat debutul lui Messi la CM 2018

Cupa Mondială Lionel Messi a avut parte de un debut nefericit la CM 2018. Starul Argentinei a ratat un penalty, care le-ar fi putut aduce "pumelor" cele 3 puncte. Jose Mourinho a comentat în stilul caracteristic trăirile decarului Barcelonei.

"Când ratezi un penalty la un Campionat Mondial, în momentul în care echipa ta are nevoie de acel gol, te afectează. După aceea, a încercat, dar a fost dificil pentru el. A avut câteva lovituri libere, dar până şi Superman este doar un om şi are sentimente, iar acel penalty ratat l-a afectat", a comentat Jose Mourinho.

Argentinianul a ratat 4 din ultimele 7 penalty-uri executate, în toate competiţiile. Messi a devenit astfel doar al treilea argentinian care iroseşte o lovitură de pedeapsă la Cupa Mondială, după Fernando Paternoster, contra Mexicului, în 1930, şi Ariel Ortega, împotriva Suediei, în 2002.

Islandezii sunt pregătiţi să repete performanţa din 2016. Islanda a fost marea surpriză de la EURO 2016, remizând cu viitoarea campioană Portugalia în grupă şi învingând Anglia în optimi, fiind oprită doar de Franţa, în sferturile de finală.

"Islanda a dat tot. Nu puteai să le ceri mai mult. Echipa a fost compactă. La un moment dat, în minutul 89, au avut toţi jucătorii în propriul careu. Au redus tot în ceea ce priveşte spaţiul. Nu l-au ţinut om la om pe Messi. Messi a încercat să facă multe. Dar cred că aceşti îslandezi au mâncat multă carne la micul dejun de când erau mici. Toţi sunt foarte puternici", a adăugat Mourinho.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: