image
Sursa foto: Getty Images

Se ştie arbitrul finalei Ligii Campionilor: A condus Supercupa Europei în 2016 şi ultimul act al Cupei Confederaţiei în 2017

Milorad Mazic va arbitra finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid şi Liverpool, care va avea loc pe 26 mai, la Kiev. Sârbul de 45 de ani a fost rezervă la ultimul act din 2017, când formaţia din capitala Spaniei a învins-o pe Juventus cu 4-1, la Cardiff

Arbitru internaţional din 2009, Mazic a fost deja prezent la o serie de competiţii importante şi face parte dintre "centralii" care vor conduce meciuri şi la Cupa Mondială din Rusia.

Sârbul a fost prezent şi la turneul final de acum 4 ani, desfăşurat în Brazilia, şi la Euro 2016, iar pentru Cupa Mondială şi-a făcut "încălzirea" la Cupa Confederaţiilor, competiţie la care a condus finala dintre Chile şi Germania.

Totodată, Mazic a arbitrat Supercupa Europei din 2016, meci în care Real Madrid a învins-o pe Sevilla cu 3-2, după prelungiri.

În acest sezon, Milorad Mazic a arbitrat patru meciuri în Champions League (niciunul în care să fi fost implicată vreuna dintre finaliste) şi două în Europa League.

Milovan Ristic şi Dalibor Djurdjevic vor fi asistenţii lui Mazic, în timp ce arbitri adiţionali au fost desemnaţi Nenad Djokic şi Danilo Grujic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: