image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona i-a spus lui Dembele să-și caute echipă: Trei granzi sunt deja pe urmele lui

Viitorul lui Ousmane Dembele la Barcelona este ca și pecetluit. Potrivit publicației spaniole Sport, șefii clubului i-ar fi transmis francezului de 21 de ani să-și caute echipă.

Totul a devenit clar după ce a fost lăsat pe banca de rezerve la meciul din UEFA Champions League, cu Inter, în ciuda faptului că Messi era accidentat, iar prezența sa în teren era justificată din acest punct de vedere. Totuși, nu s-a întâmplat asta, iar atacantul va trebui să plece chiar în pauza de iarnă.

Dembele nu duce însă lipsă de oferte, iar presa britanică susține că Liverpool, Arsenal și Chesea sunt deja pe urmele lui, ultima având cele mai mari șanse de reușită, mai ales că acolo evoluează și conaționalul său, Olivier Giroud.

Cu toate acestea, dorința francezului este de a juca în Champions League, iar Liverpool ar putea fi destinația ideală, din acest punct de vedere, pentru că Chelsea nu e calificată în acest sezon din cea mai importantă competiție intercluburi din lume. În plus, Arsenal stă și ea la pândă, însă pe acel post evoluează Aubameyang în acest moment, iar londonezii așteaptă să vadă dacă apare vreo ofertă concretă pentru el.

Dembele a ajuns la Barcelona în august 2017, de la Borussia Dortmund, pentru 105 milioane de euro. În acest sezon, atacantul a jucat în 12 meciuri oficiale, dintre care în 9 a fost titular și a marcat de 5 ori.

În această vară, Dembele a devenit campionul mondial cu naționala Franței.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: