image
Sursa foto: Instagram

Maxi Lopez a rupt tăcerea. Ce a spus despre Wanda Nara, dar și cum gestionează relația cu Mauro Icardi

Wanda Nara (35 de ani) a anunțat că va divorța de Mauro Icardi (29 de ani), dar până la urmă cei doi s-au împăcat și au plecat împreună în Maldive.

Despre relația dintre cei doi, care poate genera lejer un scenariu pentru o telenovelă sud-americană, și-a exprimat recent o opinie și Maxi Lopez (38 de ani), cel care i-a fost soț Wandei înaintea ca aceasta să formeze un cuplu cu Icardi.

Maxi și Wanda, care au divorțat în 2013, au împreună trei copii: Valentino (11 ani), Constantino (9 ani) și Benedicto (7 ani).

Lopez, fostul fotbalist al Barcelonei, printre altele, care a revenit în țara natală pentru a fi prezent la nunta surorii sale, a acordat un interviu în care a vorbit și despre relația tumultoasă dintre el și Wanda, dar a și spus în ce relații se află cu fotbalistul celor de la PSG.

”Eu și cu Wanda ne înțelegem bine, lucrăm în echipă pentru băieții noștri, este cel mai important lucru. Ei cresc bine, așa că sunt și eu fericit. Am avut mai multe discuții în trecut, dar acum totul decurge normal. Mă implic și eu cât pot, ajut cât pot, ceea ce mi-am dorit mereu”, a spus Lopez, potrivit infobae.com.

Lopez a fost întrebat și despre ”clinciurile” dintre Wanda și Mauro.

”Am fost puțin surprins, dar cel mai important este ca ei să-și rezolve problemele pentru liniștea lor și a copiilor în special. Asta e important. Mă concentrez pe copiii mei, important este ca ei să se simtă bine, iar dacă eu pot să ajut cu ceva, atunci cu atât mai bine”, a mai spus Lopez.

Evident, Lopez a fost întrebat direct și despre Icardi.

”Nu am nicio treabă cu el, ci doar cu mama copiilor mei. Toți trebuie să lucrăm ca o echipă, deoarece copiii trebuie să fie bine, să crească așa cum trebuie și să aibă un viitor. Trebuie să muncim pentru a le oferi pace și liniște”, a mai spus Lopez.

În acest moment, Lopez trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de supermodelul Daniela Christiansson (31 de ani), alături de care așteaptă un copil. "Înainte conduceam o mașină ca asta. Acum conduc un Ferrari", a fost remarca lui Lopez când se afla lângă o furgonetă veche, pe care a comparat-o cu fosta lui soție.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: