image
Sursa foto: Getty Images

Brazilienii au pus tunurile pe arbitraj după debutul slab de la Mondial

Fundaşul brazilian Miranda susţine că a fost împins de elveţianul Steven Zuber la acţiunea care a permis Elveţiei să egaleze scorul, 1-1, în meciul disputat duminică în Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal 2018 din Rusia, şi regretă că arbitrul nu a apelat la sistemul VAR.

"Avem asistenţă video, dar s-a considerat că nu era cazul să îl folosească la acea fază. Poate dacă aş fi căzut, arbitrul ar fi acordat mai multă atenţie", a declarat Miranda după meciul în care s-a înregistrat una din marile surprize ale Cupei Mondiale.

Pe lângă faza golului egalizator, sud-americanii au mai cerut un penalty în repriza a doua, atunci când Gabriel Jesus a căzut în careu, după un contact cu un fundaş al Elveţiei.

Miranda nu a dat însă prea mare atenţie acestui rezultat, opinând că "este abia începutul" şi că adversarii au dat dovadă că au "calitate".

Brazilia, una dintre favoritele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, a reuşit doar un rezultat de egalitate cu Elveţia 1-1 (1-0), duminică seara, pe Rostov Arena din Rostov pe Don, în Grupa E a competiţiei. Philippe Coutinho (20) a marcat pentru brazilieni, însă Elveţia a egalat după pauză, prin Steven Zuber (50).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: