image
Sursa foto: ubavo.mk

Horoscop 11 aprilie: Racii ar putea avea o zi memorabilă

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 11 aprilie.

Berbec

Ai șansa de a tempera un conflict latent cu unul dintre superiori sau o altă persoană cu autoritate în viața ta. Este suficient să vrei acest lucru.

Taur

Printre mulțimea de variante pesimiste legate de viitor, pe care le preferi, se poate strecura, timidă, și o variantă ceva mai optimistă pe care ar fi bine să o încurajezi.

Gemeni

După ce trece furtuna nervilor, vei vedea și soluțiile și faptul că ai exagerat în reacțiile față de unele lipsuri sau față de cei care le-au provocat.

Rac

Poate fi o zi memorabilă prin apropierea pe care vei reuși să o obții față de partenerul de cuplu sau o altă persoană dragă, chiar și pe fondul unor neînțelegeri.

Leu

Poți primi recunoștința unor persoane apropiate pentru eforturile pe care le depui și pentru binele lor. Acest lucru te va ajuta să temperezi nemulțumirile de orice fel.

Fecioară

Este posibil să faci să dispară distanța dintre tine și cineva drag, deși te vei ocupa de cu totul altceva, de exemplu vei dori doar să o ferești de neplăceri.

Balanță

Îți poți reface echilibrul printr-o atitudine constructivă chiar față de lipsuri sau probleme de orice fel. Vei primi ajutorul pe care îl aștepți de la cei apropiați.

Scorpion

O persoană din anturajul apropiat va reuși să te determine să renunți la răceala cu care i-ai tratat pe cei din jur de ceva vreme încoace.

Săgetător

Te bucuri de rezultatele care apar acum, de pe urma unor eforturi speciale, pe care le-ai făcut din toată inima. Vor apărea și umbre peste această bucurie.

Capricorn

Vei fi atras, irezistibil, către cei dragi pentru că acolo îți găsești și liniștea, dar, cel mai important, se manifestă și cele mai frumoase calități ale tale.

Vărsător

Dincolo de problemele pe care le vei observa cu mare claritate astăzi, există și șansa de a reface armonia din familie, făcând eforturi speciale pentru asta.

Pești

Beneficiezi de rezultatele unor eforturi pe care le-ai depus voit și cu multă bunăvoință, pentru a păstra relații bune cu anumite persoane din anturaj.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: