image
Sursa foto: SHATOVA

Olga Iftodii: OASIS - este arta de a trăi spectaculos

Compania de construcții Eldorado Terra, fiind pe piața moldovenească de construcții de peste 14 ani, a prezentat un proiect excepțional și incomparabil - complexul rezidențial OASIS. Olga Iftodii ne-a relatat despre principalele avantajele acestui proiect unic, despre prețul și programul de vânzări.

-Olga, vă rog să ne povestiți despre avantajele noului complex rezidențial?

-Complexul rezidențial OASIS are o amplasare perfectă - în inima sectorului Râșcani. Blocul va fi construit din caramidă. Înălțimea tavanelor al apartamentelor de la etajul 1 până la etajul 15 va constitui 3 m, iar la etajele 16 și 17 - 3.20 m. Complexul este proiectat cu participarea renumitului arhitect ucrainean Yuri Belikov și are o infrastructură nemaipomenită: restaurant, centru SPA, sală de forță, piscină, centru de dezvoltare a copilului, un parc amenajat în curtea blocului (1 hectar), zonă de joacă pentru copii, parcare subterană în două nivele. De asemenea, aș dori să menționez că cei mai exigenți clienți vor fi surprinși de designul lobby-ului de la fiecare intrare unde non stop va fi prezent un concierge profesionist. Securitatea pe teritoriul complexului va fi asigurată de 250 de camere de supraveghere. Iar confortul va fi creat de o curte fără mașini, cu cunoştinţe profunde de specialitate şi cu tehnologii de cel mai înalt nivel, noi vom crea spaţiu pentru o parcare sigură şi comodă.

La fiecare etaj (până la 17) apartamentele vor fi echipate cu plite pe gaz, însă fiecare proprietar va avea posibilitatea de a le înlocui, după preferință, cu aragazele electrice.

-Câte etaje și apartamente va avea acest complex rezidențial?

-În complexul rezidențial OASIS vor exista 7 blocuri, 17 etaje și 550 de apartamente.

-Ce tipuri de apartamente vor fi proiectate în complex?

-La etajele 1-14 vor fi apartamente de la 46 la 120 de metri pătrați. La nivelul de penthouse (etajele 15-17) de la 100 la 270 de metri pătrați.

-Câte ascensoare va avea complexul rezidențial OASIS?

-În fiecare scară vor fi trei ascensoare. Două vor funcționa de la primul etaj până la al paisprezecelea etaj, al treilea - la etajul penthouse-urilor. Proprietarii de penthouse-uri vor putea folosi oricare dintre cele trei ascensoare, pentru asta sunt prevăzute cartele cu cod special care le va da acces la etajele superioare.

-Ce fel de parcare va fi la OASIS?

-Complexul nostru rezindețial va avea o parcare subterană cu două nivele și o parcare terestră cu pază.

-Care este plata lunară pentru întreținerea casei și ce servicii adiționale vor fi oferite proprietarilor?

-Pachetul standard de servicii lunare include: curățarea teritoriului interior și exterior, securitate 24 de ore, serviciu de concierge 24 de ore, sală de forță. În medie, costul va fi ca cel din oraș. 

-Olga, ați menționat că OASIS are cel mai modern sistem de securitate. Spuneți-ne mai multe despre acest aspect.

-Complexul rezidențial OASIS va fi echipat cu un sistem unic de securitate. Fiecare intrare în scară va fi alcătuită dintr-un lobby cu o recepție atentă și politicoasă, un portar și un gardian. Acordăm o atenție deosebită securității. Interfonul de la OASIS diferă de cele pe care le cunoașteți. Oaspeții dumneavoastră vor merge la concierge iar el vă va contacta, și vă va spune despre vizitatori și vă va cere acordul dumneavoastră până ca oaspetele să urce la voi în apartament. De asemenea, veți avea posibilitatea de a vedea oaspetele de pe camera de supraveghere, care va fi situată lângă concierge. 

Supravegherea video este un un alt moment, pe care am planificat cu atenție deosebită în timpul construcției, astfel încât să putem fi mândri de rezultat - 250 de camere în jurul perimetrului clădirii, în parc, la intrările din scări și ascensoare. Va fi, de asemenea, un specialist separat care va monitoriza informațiile de la camere. În timpul nopții, securitatea este mai riguroasă, astfel încât pentru a intra în clădire, veți avea nevoie de un cod de acces.

-Ce alte servicii unice și deosebite vor fi oferite rezidenților?

-Scopul nostru primordial este ca fiecărui proprietar al OASIS- ului să îi fie confortabil, astfel am pregătit o gamă largă de servicii suplimentare: restaurant, sală de fitness, piscină, SPA, centru de dezvoltare a copilului, curățătorie pentru haine, servicii de curățenie a apartamentelor.

oasisoasis

-Care este prețul apartamentelor?

-La etapa inițială de construcție, prețul este de 800 de euro per m2.

oasisoasis

Programul de lucru al departamentului de vânzări:

Din 1 Iunie își va începe activitatea oficiul nostru de la Râșcani

Strada Bogdan Voievod 1

Luni-Vineri - 09:00-21:00

Sâmbăta – 10:00 – 17:00

Duminică – zi liberă

De asemenea, ne puteți vizita în biroul nostru central al companiei de construcții ELDORADO

Bulevardul Decebal 6/1

Luni -Vineri - 09:00-18:00

Sâmbătă  și Duminica – zi liberă

Dacă aveți timp doar Duminica, vă așteptăm în biroul nostru de pe Viaduct, strada: Testimitanu 3  Telefon: 022 87 00 00 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: