image
Sursa foto: Exquis.ro

Horoscop 24 noiembrie: O zodie alunecă în capcana unor gânduri negre

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 24 noiembrie.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Berbec:

Este important să te orientezi corect prin mulțimea de informații pe care le poți primi, de la prieteni, rude sau simple cunoștințe. Toată lumea are chef de vorbă, nu și de treabă.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Taur:

Există riscul să te simți dezamăgit de o persoană apropiată, doar pe baza unei exagerări. Poate ai așteptat tu prea mult de la acel om, fără ca el să aibă habar.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Gemeni:

Ești în formă, dar asta poate duce și la probleme, una dintre ele fiind tentația de a pierde timpul cu tot felul de probleme care nu merită atâta atenție.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Rac:

Te poate supăra destul de mult agitația unora dintre cei din jur, mai ales a celor din familie. Vrei un interval de timp pe care să îl petreci cu tine și vei reuși să îl obții, cu puțin efort.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Leu:

Ai chef de vorbă, dar cei cu care te întâlnești astăzi au tendința de a exagera, ocupându-se doar cu asta. Te poți retrage elegant, fără să superi pe nimeni, cu orice pretext de bun simț.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Fecioară:

Există și o parte bună în această zi, dar cea negativă s-ar putea să îți ocupe mai mult timp și să îți distragă atenția. Este alegerea ta.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Balanță:

Poți aluneca foarte ușor în capcana unor gânduri negre din cauza unor probleme de la serviciu care pot fi reale, dar au soluții. Poate ar fi mai bine să te concentrezi pe asta.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Scorpion:

E greu să faci diferența între supărările care au suport în realitate și cele care sunt doar rodul unor exagerări, mai ales dacă sunt implicați cei din familie.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Săgetător:

Poți pierde un timp prețios cu discuții inutile cu cei din anturaj. Dacă tot nu îi poți refuza, măcar vei avea șansa de a schimba tema discuțiilor, ca să fie de folos tuturor.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Capricorn:

Ai o slăbiciune legată de bani, o teamă sau o emoție negativă permanentă pe acest subiect. Ți-ar fi mult mai bine, dacă ai putea să te eliberezi de această povară.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Vărsător:

Ești în butoiul cu melancolie, drept pentru care tot ce vezi este colorat în tonuri sumbre sau cenușii, în cel mai bun caz. Ar fi suficient dacă ai ține cont de faptul că exagerezi.

Horoscop 24 noiembrie 2018 – Pești:

Te mustră conștiința, dar o ignori pentru că vocea ei e prea delicată ca să te supere. Este alegerea ta, dar trebuie să știi că această voce poate deveni mai puternică, în timp.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: