image
Sursa foto: captură Privesc.eu

Ceban, pus la zid de cetățeni: Sunteți bugetar, dar aveți foarte multe; Lumea știe de înțelegerea dintre Plahotniuc și Dodon

Socialistul Ion Ceban a fost asaltat cu întrebări incomode din partea cetățenilor. S-a întâmplat astăzi, la așa-numitele dezbateri de lângă Arcul de Triumf.

„Sunteți bugetar, dar aveți destul de multe. E moral sau nu e moral?”, l-a întrebat un bărbat despre averile sale. „Toată lumea știe despre înțelegerea dintre Plahotniuc și Dodon”, a spus o femeie.

Un bărbat i-a luat apărarea lui Andrei Năstase, care a refuzat să vină la dezbaterile inițiate de Ceban. Liderul Platformei DA și-a argumentat refuzul, afirmând că preferă să se întâlnească direct cu oamenii, decât să piardă timpul cu discuții inutile.

„Un om care se stimează nu vine la dezbateri dacă e chemat în acest fel. Trebuia să coordonați, să ajungeți la concluzia că așa să fie bine”, a spus un bărbat.

„Ați pus că Andrei Năstase are atâtea case, dar nu ați spus că nu a fost funcționar public, nu ați spus că sunt case ale părinților. Aveți dreptul să spuneți acest lucru, dat fiind faptul că ați fost bugetar, dar aveți destul de multe. E moral sau nu e moral?”, a întrebat cetățeanul.

„Am referință la declarația de avere a lui Năstase. Veniturile mele sunt publice, cât am obținut și pe ce i-am cheltuit. Intrați pe Google și găsiți declarația. Nu am spus eu că am 11 case. Câte impozite a plătit la stat?”, a fost explicația lui Ceban.

„Nu are el (n.r. Andrei Năstase) 11 case. Are o casă și 10 cocioabe”, a precizat moderatorul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: