image
Sursa foto: moldcell.md

La 24 de ani, Moldcell își premiază abonații cu 24 de super premii. Premiul mare – Skoda Superb!

De Ziua Moldcell, abonații au șansa unică să participe la campania „24 ani Moldcell” cu 24 de premii aniversare, premiul mare fiind un automobil – Skoda Superb! Promoția este valabilă în perioada 1 martie – 27 aprilie 2024.

Tot ce trebuie să facă abonații, e să activeze Internet cu una din cele două opțiuni disponibile pentru participare și se înscriu automat în cursa pentru cele mai tari premii: 5 GB la 30 lei pentru 7 zile sau opțiunea 250 MB pentru doar 3 lei pe zi.

 Opțiunile se activează ușor prin aplicația my moldcell sau prin expedierea unui SMS la 1212 (cu text „3” pentru opțiunea 250 MB sau text „24” pentru opțiunea 5 GB).

Pe lângă premiul mare – Skoda Superb, sunt puse în joc și alte 23 super premii, printre care: ultimul iPhone 15, scooter electric, aspirator robot, televizor 50”, căști fără fir/ceas Apple, boxă portabilă și consolă PlayStation.

 Moldcell își va ține comunitatea la curent cu toate detaliile pe rețelele sale sociale, anunțând data și ora extragerii, care va fi prezentată în direct.

Mai multe detalii despre cea mai tare campanie, activarea opțiunilor, dar și condițiile de participare, disponibile AICI.

 24 de ani – sună superb!  

Compania Moldcell s-a lansat pe piața telecomunicațiilor din Moldova acum 24 de ani. De la primul „Salut!” în rețea până în momentul de față, Moldcell este un operator digital de top, cu servicii exclusive și grijă față de abonații săi.

De-a lungul anilor, Moldcell a venit cu abonamente avantajoase, Roaming ca acasă în țările UE și servicii Internet prin Fibră. În premieră, s-au lansat soluții digitale: eSIM, e-Abonament, e-Contract, toate cu grijă față de mediu. Iar soluțiile M-Doc, Virtual PBX și în versiunea Mobil, Semnătura Mobilă – sunt toate disponibile pentru susținerea și dezvoltarea afacerilor în Moldova. Moldcell pune la dipoziție produse de ultimă oră în magazinul online cu livrare inclusă sau în magazinele directe din toată țara. Iar serviciul Trade-in și Asigurarea dispozitivelor fac experiența procurării mult mai avantajoasă. 

În 2023, Moldcell se lansează pe piața financiară cu moldcell money – Portofelul tău mobil! Ușor de accesat, oricine poate transfera bani și plăti diverse servicii.

Pentru Moldcell, oamenii reprezintă valoarea cea mai de preț. Astfel, deja câțiva ano consecutiv compania se clasează în Topul celor mai buni angajatori din țară, organizat de AXA Management Consulting.

Din 2020, compania face parte din CG Cell Technologies DAC, parte a Grupului CG Corp Global. Ghidați de strategia Digitally Human, în 2020, se lansează Fundația Moldcell - platforma care reunește toate proiectele de responsabilitate social-corporativă.

De 24 ani, compania pune accent pe experiența clientului prin calitatea serviciilor, la pachet cu proiecte sociale și un sincer „Bine ați venit la Moldcell!”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: