image
Sursa foto: Getty Images

Florentino îl iubeşte: Salariu uriaș pentru Jose Mourinho la Real Madrid; Anunțul făcut de spanioli

Jose Mourinho s-a despărţit de Manchester United, după două sezoane şi jumătate, iar presa internaţională a început speculaţiile legate de viitorul său.

O posibilă destinaţie pentru tehnicianul portughez este Real Madrid, echipă pe care a mai pregătit-o între 2010 şi 2013. În ciuda faptului că Mourinho nu a plecat de pe Santiago Bernabeu în cel mai plăcut mod, preşedintele campioanei Europei, Florentino Perez, a păstrat o relaţie specială cu lusitanul, iar o revenire în capitala Spaniei nu e un scenariu imposibil.

O confirmă un apropiat al clubului, Predrag Mijatovic. Sârbul care a marcat golul victoriei din finala UEFA Champions League, în 1998, e convins că Perez şi Mourinho pot lucra din nou împreună.

"Florentino îl iubeşte pe antrenorul Mourinho. Văd multe opţiuni pentru el de a antrena Real Madrid. De fiecare dată când clubul a schimbat antrenorul, au fost în legătură cu el.

Sper ca Solari să aibă succes. Dar dacă la finalul sezonului Real caută antrenor, Mourinho e o posibilitate, pentru că nu sunt mulţi disponibili", a declarat fostul atacant blanco, citat de AS.

Între timp, cotidianul El Pais anunţă că Real Madrid vrea să-l readucă pe Mourinho pe Bernabeu, în vara lui 2019. Mai mult decât atât, sursa citată susţine că managerul general al clubului, Jose Angel Sanchez, l-a abordat pe tehnicianul de 55 de ani încă din luna octombrie, pentru a discuta despre o eventuală revenire în Spania.

Pentru a evita să le plătească celor de la Manchester United o penalitate de 5 milioane de euro, actuala campioană a Europei ar urma să-l numească pe Mourinho după 1 iulie 2019, mai scriu spaniolii.

Iniţial, Real i-a oferit lusitanului 15 milioane de euro, dar după refuzul acestuia, conducerea blanco a plusat cu 20 de milioane şi promisiunea că va avea mână liberă în stabilirea transferurilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: