image
Sursa foto: mediafax.ro

Cel puţin cinci morţi, inclusiv un minor, după ce un tren a intrat în coliziune cu un autocar în Serbia

Un tren a intrat într-un autocar ce transporta mai mulţi elevi de liceu, vehiculul fiind despicat în două în urma impactului produs vineri lângă Niş, în sudul Serbiei, au anunţat autorităţile, precizând că cinci persoane au murit, iar alte 13 au fost grav rănite, informează postul BBC News online.

Un minor şi patru adulţi au murit în urma accidentului, zeci de persoane au fost rănite, inclusiv doi adolescenţi ce sunt în stare critică.

Ministrul sârb al Sănătăţii, Zlatibor Loncar, a declarat că 13 din persoanele rănite sunt în stare gravă, inclusiv opt adolescenţi.

Toate victimele erau în autocarul care a fost despicat în două în urma impactului produs în zona unei treceri la nivel cu cale ferată aflată în apropiere de oraşul Niş.

La bordul autocarului se aflau pasageri din satele din jurul oraşului Niş, vehiculul îndreptându-se spre centrul oraşului.

Cauza accidentului nu este momentan clară, în poliţia a transmis că informaţiile disponibile sugerează că şoferul autobuzului ar fi vinovat de producerea tragediei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: