image
Sursa foto: privesc.eu

Vasile Năstase: Polițiștii ar primi până la 5000 de lei pentru a asigura ordinea publică de proteste; Mesajul lui Cavcaliuc

Jurnalistul Vasile Năstase a făcut public texul unui mesaj care ar confirma faptul că polițiștii vor primi premii bănești pentru ca să asigure ordinea publică în timpul protestelor.

„La emisiunea „60 de minute” vorbeam despre faptul că polițiștii vor primi câte 3000-5000 de lei pentru loialitate uzurpatorului. Un om al legii din interior ne-a trimis la redacție acest mesaj, despre care spune că ar fi de la Cavcaliuc, și care confirmă mituirea poliției de către regimul criminal!”, a spus Vasile Năstase.

"Stimați conducători buna seara! -Aseară am menționat că conducerea IGP în semn de mențiune va premia întreg efectivul IGP participanți la măsurile de asigurare și menținerea ordinii publice. -Luând în considerație că termenul a fost foarte restrâns de ieri seara până astăzi, am reușit sa perfectăm actele necesare ca să primiți până seara la card 50% din suma preconizată ieri. -Rog sa fiți înțelegători și să explicați efectivului că este o apreciere și o încurajare bună pentru întreg efectivul IGP și în perioada apropiată, noi depunem efort să perfectăm actele necesare să mai dam aceeași sumă de premii. -Totodată, explicați tuturor angajaților despre decizia de astăzi a Guvernului, unde dl ministru a reușit să ne soluționeze problema cu achitarea compensațiilor pentru chirie, ceea ce a menționat Șeful IGP mai sus și vă rugăm să informați absolut toți angajații să cunoască sa perfecteze actele și să aplice pentru a primi acest suport financiar important! -Mâine zi de odihnă 100% de efectiv, lăsați colegii să se odihneasca și DVS conducătorii odihniți-vă, cu excepția celor care sunt în serviciu".

„Ce ar trebui să înțeleagă polițiștii simpli? Că bandiții îi folosesc împotriva poporului și le dau pomeni.Că după căderea dictaturii, polițiștii vor primi 2-3 mii de euro, așa cum se întâmplă în Georgia, Estonia, Lituania. Să se înece ei cu mita lor!”, a spus Vasile Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: