image
Sursa foto: marca.com

Barcelona a anunţat viitorul lui Dembele

Ousmane Dembele nu va părăsi Barcelona în această vară. Preşedintele campioanei Spaniei, Josep Maria Bartomeu, a anunţat că atacantul francez, dorit de Jurgen Klopp la Liverpool, este netransferabil.

"Dembele nu pleacă nicăieri. El şi Coutinho sunt investiţii pe termen lung pentru noi. Sunt foarte importanţi pentru proiectul nostru şi aşteptăm multe de la ei", a anunţat şeful grupării blaugrana.

Bartomeu a explicat şi debutul dificil pe Camp Nou pentru Dembele.

"Dembele este un jucător foarte tânăr şi talentat, iar sezonul viitor va fi diferit pentru el. Nu e uşor să joci în primul an la Barcelona", a mai spus conducătorul Barcelonei.

Josep Maria Bartomeu şi-ar dori ca starul echipei sale, Lionel Messi, să-şi împlinească visul de a cuceri Cupa Mondială cu Argentina.

"Să câştige şi acest trofeu pe lângă multele pe care le are deja ar fi bine pentru el, dar şi pentru Barcelona. Pentru club ar fi bine ca oricare dintre jucătorii noştri să câştige Cupa Mondială", a mai spus oficialul de pe Camp Nou, care a refuzat să vorbească despre achiziţiile verii pentru Barca: "Unii jucători vor veni, alţii vor pleca, e singurul lucru cert".

Ousmane Dembele a fost transferat vara trecută, de la Borussia Dortmund, pentru 105 milioane de euro, plus bonusuri. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a jucat 23 de meciuri şi a marcat patru goluri pentru Barcelona, în toate competiţiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: