image
Sursa foto: Channel NewsAsia

Supraviețuire miraculoasă în Indonezia: Momentul în care un copil de 5 ani este scos din carcasa unei mașini // VIDEO

Miracol după uriaşa tragedie din Indonezia care a lovit în urmă cu două zile insulele indoneziene Java şi Sumatra. Un băiat de 5 ani a fost salvat din carcasa unei maşini peste care valul seismic a prăbuşit mai mulţi copaci.

Băiatul a fost descoperit de militarii mobilizaţi de autorităţi. Nu se ştie ce s-a întâmplat cu părinţii lui şi cum de copilul nu s-a înecat.

Din fericire, el a rămas vigilent şi când a auzit mişcare şi voci în jurul său a început să plângă. Soldaţii au găsit şi actele familiei. Aşa au aflat că pe băiat îl cheamă Ali.

El este unul dintre norocoşii care au reuşit să supravieţuiască după tsunami-ul care a lovit în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică.

Cel mai recent bilanţ indică 280 de morţi şi peste 1.000 de răniţi, însă numărul victimelor ar putea fi mult mai mare, avertizează autorităţile.

În jur de 60 de persoane, date dispărute, nu au fost încă găsite. Valul distrugător a fost provocat de vulcanul Krakatau, care continuă să erupă. Sunt temeri că va urma un alt tsunami.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: