image
Sursa foto: Getty Images

Jurgen Klopp, nașul lui Jose Mourinho: L-a demis pe portughez de trei ori

Jurgen Klopp îi poartă ghinion lui Jose Mourinho. Portughezul, care tocmai a fost demis de la Manchester United, are o istorie a demiterilor care au avut loc după meciuri în care a fost învins de Jurgen Klopp.

Prima dată s-a întâmplat pe vremea când Mourinho antrena Real Madrid, după un meci pierdut cu 1-4 în fața Borussiei Dortmund, în semifinalele Champions League, pe 24 aprilie 2013. Pentru a nu tulbura apele la echipă, s-a așteptat finalul sezonului, însă decizia fusese deja luată de conducerea Realului după meciul cu Dortmund, antrenată pe atunci de Klopp.

După demiterea de la Real, în vara lui 2013, Mourinho a ajuns la Chelsea, pentru al doilea mandat, însă nu și l-a dus la capăt pentru că a dat din nou peste Klopp. Pe 30 octombrie 2015, Jurgen Klopp tocmai fusese numit de două săptămâni la Liverpool, iar prima sa victorie a venit chiar în meciul cu Chelsea, antrenată de Mourinho. S-a terminat 3-1 pentru "cormorani", iar la finalul partidei Abramovic a hotărât ca Mourinho să fie demis. Decizia a fost oficializată în decembrie.

A treia oară, Jose Mourinho a pățit-o chiar duminică, 16 decembrie 2018. Klopp a fost din nou "artizanul" demiterii lui "Mou", după ce Liverpool a învins Manchester United cu 3-1, iar decizia a fost oficializată astăzi, 18 decembrie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: