image
Sursa foto: facebook.com/Matei.Dobrovie

Deputat român, către moldoveni: „ACUM e unica șansă pentru dezoligarhizarea RM; Nu aveți parte de multe astfel de șanse”

Blocul ACUM Platforma DA și PAS este singura șansă pentru dezoligarhizarea și descătușarea statului capturat. De această părere este deputatul român Matei Dobrovie, care îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să nu rateze o șansă, care nu se ivește atât de des, de a readuce RM pe calea democrației.

„Dragi basarabeni, știu că vă este lehamite de politicienii care v-au furat, știu că ați obosit să tot reîncepeți să sperați la mai bine, știu că mulți dintre voi ori ați plecat, ori urmează să plecați în străinătate, știu că nu mai credeți că votul vostru mai poate schimba ceva, dar vă zic din propria noastră experiență: dacă nu votați va fi și mai rău decât acum pentru că mereu se poate mai rău”, spune Matei Dobrovie.

„ACUM este o nouă șansă pe care v-o oferă democrația. Nu aveți parte de multe astfel de șanse de-a lungul vieții! ACUM trebuie votat; chiar dacă nu se schimbă nimic de mâine tot va conta pentru viitorul țării. ACUM dacă nu votezi e ca și cum ai condamna pe cei mai vulnerabili dintre cetățenii Republicii Moldova care nu au posibilitatea de a se muta din țară la sărăcie, neputință, injustiție și resemnare. ACUM este singura șansă pentru dezoligarhizarea și descătușarea statului capturat. ACUM vine ziua aceea când e necesar să te implici, chiar dacă în restul timpului te ferești de politică. Votează ACUM ca să nu regreți mâine!”, îndeamnă deputatul de la București, într-o postare adresată cetățenilor RM.

Mai mult, Matei Dobrovie sune că atât el, cât și alte milioane de români, „speră din tot sufletul că aceste alegeri vor readuce Republica Moldova pe calea democratică și europeană alături de România și UE”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: