image
Sursa foto: Profimedia

Stefano Pioli a anunțat noul obiectiv al lui AC Milan după eliminarea din Champions League

AC Milan s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Newcastle în ultima etapă din grupele Champions League.

Chiar dacă au obținut victoria, AC Milan nu s-a calificat în ”optimile” Champions League din cauza faptului că PSG nu a pierdut în fața celor de la Borussia Dortmund.

La finalul meciului, Stefano Pioli a mărturisit că a fost încântat de evoluția elevilor săi, însă regretă faptul că ”Diavolii” din Italia nu își vor continua parcursul în Champions League.

Totuși, antrenorul lui AC Milan a anunțat noul obiectiv al echipei: câștigarea Europa League.

”Este dezamăgitor să fim eliminați din Champions League în faza grupelor, având în vedere parcursul pe care l-am avut anul trecut. Știam că grupa este una dificilă, dar nu îmi place să am regrete, am fi meritat mai mult, dar în alte meciuri nu am putut să profităm de ocaziile pe care le-am avut.

Astăzi, am făcut-o. Eliminarea asta înseamnă că vom da totul să câștigăm Europa League.

În prima repriză, au arătat o intensitate incredibilă și asta a accentuat greșelile noastre, dar vorbim despre o echipă care a pierdut doar împotriva lui Liverpool și a lui Dortmund pe teren propriu.

Mulți ani, am căutat o victorie în Anglia, iar cea de astăzi trebuie să ne dea încredere. Îmi pare rău doar că această echipă nu își va exploata la maximum potențialul”, a spus Stefano Pioli la finalul partidei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: