image
Sursa foto: Profimedia

Căpitanul Sheriff-ului, poate ajunge la vicecampioana României

FCSB caută un fundaş pentru a-şi asigura defensiva, după ce Joonas Tam şi Iulian Cristea au fost trecuţi pe linie moartă de Gigi Becali.

Conform Fanatik.ro, Stjepan Radeljic, fundaşul lui Sheriff Tiraspol, a fost propus pentru a întări apărarea echipei lui Charalambous. Fundaşul bosniac are 2,01 metri şi o detentă impresionantă. Stopper-ul campioanei Moldovei are 12 meciuri în naţionala U21 a Bosniei şi a mai jucat la echipa secundă a lui Stuttgart, Osijek şi Siroki Brijeg.

Radeljic a fost împrumutat de Osijek la Sheriff Tiraspol în vara anului 2021, cu opţiune de cumpărare. Bosniacul i-a convins pe conducătorii campioanei Moldovei că merită păstrat şi a scris istorie alături galben-negrii. Radeljic a bifat trei partide în grupele Ligii Campionilor şi a fost inclus în lot în toate şase. Cea mai importantă apariţie a bosniacului a fost pe ”Giuseppe Meazza”, unde a evoluat 45 de minute în meciul pierdut de Sheriff contra lui Internazionale, scor 1-3.

În acest sezon, Radeljic a fost căpitanul lui Sheriff şi integralist în toate meciurile din grupele Europa League. Campioana Moldovei a terminat pe locul trei într-o grupă cu Manchester United, Real Sociedad şi Omonia Nicosia. În toate competiţiile a bifat 38 de partide şi a marcat un gol. Deşi are un CV impresionant, Fanatik.ro relateză că Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului, nu a fost impresionat de fundaşul bosniac.

Stjepan Radeljic este cotat de Transfermarkt la 750.000 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: