image
Sursa foto: PAS

Sergiu Litvinenco: Plahotniuc „la braț” cu Șor chiar și împotriva organizațiilor Partidului Democrat?

Plahotniuc „la braț” cu Șor chiar și împotriva organizațiilor Partidului Democrat? Se întreabă membrul BPN al PAS, Sergiu Litvinenco, după ce la alegerile din Jora de Mijloc o contestație a mai multor reprezentanți ai PD, în care prezentau câteva fraude făcute de Partidul Șor, a fost respinsă.

„La Jora de Mijloc, organizația PD-ului a depus o contestație în care a subliniat, printre altele, că partidul Șor a cheltuit bani peste plafoanele maximale stabilite de CEC. Și asta este adevărat: conform rapoartelor PromoLex, până în ziua alegerilor partidul Șor a cheltuit 194 600 lei, cu toate că suma maximă care putea fi cheltuită era de 93 514 lei. Asta fără a ține cont de zecile sau chiar sutele de mii de lei cheltuite în ziua alegerilor pentru cumpărarea electoratului, filmările video sau dronele care au survolat cerul comunei orheiene”, susține Litvinenco.

„Paradoxal însă, justiția coordonată de Plahotniuc a respins contestația (întemeiată de această dată) organizației PD în favoarea partidului lui Șor. Ne spune cineva încotro mergem? Numai nu-mi ziceți că justiția a început să funcționeze”, a spus Litvinenco.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: