image
Sursa foto: telesurenglish.net

A murit după ce a încercat să facă o fotografie pe fundalul Turnului Eiffel

O tânără de 23 de ani, din județul Cluj, a murit la Paris, după ce a căzut de la o înălțime de zece metri. Aceasta se afla într-o vacanță romantică cu prietenul, care urma să o ceară în căsătorie.

Tragedia a avut loc la data de 1 aprilie 2019, la câteva sute de metri de turnul Eiffel, în zona celebrelor scări care duc spre Grădinile Trocadero, scrie evz.ro. Prima fotografie nu a fost reușită, așa că tânăra și-a rugat iubitul să-i mai facă una.

„Prima fotografie nu a fost reușită și atunci Andreea a mers repede să mai facă una și s-a întâmplat neatenție. Poate din neatenție, poate din grabă, Andreea s-a urcat pe o margine de beton, de unde a alunecat, s-a dezechilibrat și a căzut de la zece metri înâlțime și s-a lovit foarte tare la cap”, a declarat pentru EvZ, una dintre prietenele tinerei de 23 de ani.

Fata a fost transportată de urgență la spital, însă din cauza traumelor puternice pe care le-a primit la cap. În cele din urmă, aceasta a decedat la spital.

Trupul ei neînsuflețit a fost repatriat, iar fata a fost înmormântată duminică, în orașul Gilău.

Între timp, autoritățile din Franța au demarat o anchetă pentru a afla dacă a fost vorba despre un incident cauzat de măsuri necorespunzătoare de securitate sau dacă neglijența tinerei a fost de vină pentru tragedie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: