image
Sursa foto: Jurnal.md

Oazu Nantoi îndeamnă locuitorii capitalei să-și dea votul pentru Andrei Năstase: E un pas pentru ruperea RM din captivitate

Expertul politic Oazu Nantoi, ex-candidat pentru funcția de primar general al capitalei la alegerile din 2015, îndeamnă locuitorii capitalei să-și dea votul pentru candidatul forțelor proeuropene și antioligarhice, Andrei Năstase.

„Mă adresez către toți locuitorii capitalei, către alegătorii care înțeleg semnificația votului din 20 mai, către cei care doresc ca acest scrutin să fie un pas în direcția ruperii RM din captivitate. Vă chem să facem totul pentru deșteptarea cetățenilor și să-l votăm pe Andrei Năstase”, a declarat Oazu Nantoi în cadrul unei conferințe de presă.

„Spre deosebire de alegerile locale din 2015, scrutinul din 20 mai constituie un preludiu pentru alegerile parlamentare din toamnă. Tandemul Silvia Radu-Ion Ceban, la porunca stăpânului, au creat front comun împotriva lui Andrei Năstase”, a menționat Oazu Nantoi.

În opinia expertului politic, tandemul Silvia Radu - Ion Ceban a fost pus la cale de Plahotniuc și Dodon pentru a-și defavoriza concurenții electorali în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă.

„Silvia Radu a participat la alegerile prezidențiale din 2016, prezentând la CEC 15 mii de semnături, dar s-a ales doar cu peste 5 mii de voturi. Îmi vine greu să o percep candidat independent când am văzut cum unele canale TV i-au creat imaginea de menager eficient al orașului. Anume fracțiunea PSRM, în frunte cu Ion Ceban, a făcut posibilă desemnarea ei în calitate de primar interimar, dar și i-a asigurat consolidarea imaginii votând cuminte unele decizii”, a adăugat Oazu Nantoi.

Amintim că Oazu Nantoi a participat la alegerile pentru funcția de primar general al municipiului Chișinăului din 2015, clasându-se în primul tur pe locul trei, după Dorin Chirtoacă și Zinaida Greceanîi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: