image
Sursa foto: Jurnal.md

Rezina: Un ofițer de patrulare, tramponat de un șofer beat

Un bărbat de 44 ani, anterior documentat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate a tamponat un agent de patrulare. Și de această dată șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost reținut pentru documentare.

Totul s-a întâmplat aseară, în orașul Rezina.

Inspectorii de patrulare au observat un automobil de model Honda care circula haotic. La somația leagală de a stopa șoferul a staționat, dar intenționat a ignorat de a prezenta actele, încuindu-se în automobil.

La multiplele solicitări a poliției de a se conforma, conducătorul nu a reacționat. În urma încercărilor de a debloca ușile automobilului, șoferul a accelerat pentru a se eschiva de la fața locului și în mod intenționat a tamponat un ofițer de patrulare, ulterior părăsind locul accidentului.

Acesta continuându-și depasarea pe aceeași stradă s-a tamponat în poarta de rezervă a unui restaurant. Și de această data conducătorul a încercat să părasească locul faptei, dar a fost reținut.

Ulterior, șoferul a fost încătușat și escortat la IP Rezina pentru documentare.

Inspectorul de patrulare în vârstă de 51 ani a fost internat în Spitalul raional Rezina în secția chirurgie cu diagnoza comoție cerebrală, însă starea sa este stabilă.

Pentru faptele sale șoferul s-a ales cu două cauze penale „aplicarea violenței periculoase pentru viața şi sănătatea funcționarului public cu statut special” și „refuzul sau eschivarea conducătorului mijlocului de transport de la testarea alcoolscopică”.

Acesta a fost reținut pentru 72 ore.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: