image
Sursa foto: blitz.al

Barack şi Michelle Obama vor produce pentru Netflix un serial despre Trump

Fostul preşedinte american Barack Obama şi soţia sa, Michelle, vor produce pentru Netflix un serial adaptat după cartea criticului Michael Lewis despre sosirea lui Donald Trump la Casa Albă, „The Fifth Risk”.

Platforma video a anunţat în mai 2018 că a ajuns la un acord cu familia Obama cu privire la producţia de filme, seriale şi documentare în exclusivitate pentru Netflix.                

Grupul american a dezvăluit marţi proiectele la care lucrează cu Higher Ground Productions, societatea de producţie creată de cuplul Obama în cadrul acestei colaborări, scrie, news.ro             

Printre ele figurează adaptarea cărţii „The Fifth Risk: Undoing Democracy”, sub formă "non ficţiune".

Serialul "va fi centrat pe importanţa muncii făcută din umbră, de eroii de zi cu zi, care ne conduc administraţia şi ne protejează naţiunea". 

El va pune în scenă un preşedinte ales care nu a pregătit nimic pentru a ajunge la putere şi nu s-a interesat cu privire la funcţionarea administraţiei.                 

Autorul cărții, aminteşte şi de numeroasele alegeri discutabile, potrivit lui Lewis, ale lui Trump pentru a-şi alcătui administraţia, fostul magnat al imobiliarelor neezitând să pună în posturi tehnice persoane fără nicio experienţă în domeniu.                

Un alt proiect al societăţii de producţie, condus de două femei - Priya Swaminathan şi Tonia Davis - este un lungmetraj despre Frederick Douglass, un sclav de culoare devenit una dintre figurile emblematice ale aboliţionismului. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: