image
Sursa foto: uefa.com

Zidane își eliberează jucătorii de presiune: Ce declarație a făcut

Zinedine Zidane joacă pentru a treia oară la rând finala Ligii Campionilor alături de Real Madrid. Chiar dacă vine după două ediții în care a câștigat trofeul, antrenorul francez încearcă să ridice presiunea de pe umerii jucătorilor săi și spune că madrilenii nu sunt favoriți la Kiev, în fața lui Liverpool, iar șansele sunt egale.

"Nu suntem favoriţi. Nici noi, nici Liverpool. Este 50-50, ca în toate finalele. Nu vă faceţi griji, nici în vestiar nu ne considerăm favoriţi. Ar fi frumos să câştigăm un al treilea trofeu al Ligii Campionilor consecutiv. Este pasiunea mea, iubesc competiţia. Dar în spatele tuturor acestora, este multă muncă. Nu numai a mea, ci şi a jucătorilor mei. Ca să joci a treia finală de Champions League la rând, îți trebuie talent, dar mai presus de toate, multă muncă.

Când îţi place ceea ce faci, când munceşti şi când eşti Real Madrid, poţi reuşi ceea ce am reuşin noi acum. Eu consider toate acestea ca fiind normale, pentru că trebuie să le consideri ca normale", a declarat Zinedine Zidane, la conferința de presă de vineri, din preziua finalei Real Madrid - Liverpool.

"Ramos și Marcelo vor juca, cu siguranță. Toți jucătorii mei sunt foarte buni și unii nu vor prinde lotul, iar alții vor fi pe bancă. Gândim doar ca o echipă, iar când arbitrul fluieră suntem cu toții în sprijinul echipei. Cel mai rău lucru pentru un antrenor este alegerea echipei. Sunt unii care își păstrează locul și alții caer nu vor juca, dar ei știu că asta e responsabilitatea mea și trebuie să accept", a mai spus tehnicianul francez al lui Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: