image
Sursa foto: Getty Images

Pont de la Carlo Ancelotti: Ei sunt urmaşii lui Cristiano şi Messi

Ne apropiem de finalul erei Messi & Cristiano. Fotbaliştii care au pus stăpânire pe fotbalul mondial în ultimul deceniu intră în ultimii ani ai carierei lor uimitoare. Starul argentinian are 31 de ani, în timp ce marele său rival are deja 33 de ani.

Legendarul antrenor italian, Carlo Ancelotti ştie însă cine le va călca pe urme celor doi şi cine este gata să preia ştafeta de la Messi şi Cristiano: ”Cred că principalul candidat pentru a ocupa locul lui Cristiano Ronaldo şi Leo Messi este Mbappe. El va fi succesorul lor, alături de Neymar. Dacă Mbappe nu câştigă în acest an Balonul de Aur, probabil că o va face la viitoarele ediţii. Orice club din lume şi-ar dori să-l aibă în acest moment” anunţă ”Carletto”.

Kylian Mbappe (19 ani) s-a transferat la Paris Saint Germain pentru 180 de milioane de euro. În 54 de meciuri a marcat deja 33 de goluri pentru parizieni.

Campion Mondial cu naţionala Franţei, Kylian are cifre mai bune în fazele eliminatorii ale Uefa Champions League decât aveau Messi şi Cristiano Ronaldo la aceeaşi vârstă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: