image
Sursa foto: Getty Images

Isco pleacă de la Real, englezii au aflat și echipa: Ce club a ales fotbalistul

Arsenal e favorită să-l transfere în ianuarie pe mijlocaşul lui Real Madrid, Isco. Presa engleză susţine că "tunarii" au şanse mari de a le lua faţa rivalelor Chelsea şi Tottenham în bătălia pentru fotbalistul în vârstă de 26 de ani. O variantă-surpriză anunțată de britanici.

Motivul este relaţia foarte bună dintre Isco şi managerul lui Arsenal. Unai Emery este cel care i-a oferit şansa debutului în fotbalul mare lui Isco, în sezonul 2010-2011, când cei doi au colaborat la Valencia.

Isco a părăsit trupa de pe Mestalla în 2011, când a fost vândut la Malaga pentru şase milioane de euro, în timp ce Emery a rămas pe banca "liliecilor" până în 2012, când a plecat la Spartak Moscova, de unde a ajuns la Sevilla, PSG şi Arsenal.

În afara celor trei cluburi din Londra, de serviciile lui Isco mai sunt interesate şi Manchester City, Milan, Juventus şi Napoli.

Isco are o clauză de reziliere a contractului cu Real în valoare de 700 de milioane de euro, însă pare decis să plece din cauza relaţiei tensionate cu noul antrenor, Santiago Solari, care nu l-a folosit ca titular în niciun meci de la sosirea la Madrid.

"Internaţionalul" spaniol se află la Real Madrid din 2013, atunci când a fost cumpărat de la Malaga pentru 30 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: