image
Sursa foto: cnn.com

Atac armat în Jersey City: Șase oameni au fost uciși; Printre victime este și un polițist

Mai multe persoane au deschis focul pe o stradă extrem de circulată din centrul orașului Jersey City, Statele Unite, iar după intervenția poliției au început să tragă în forțele de ordine.

Șase persoane, printre acestea și doi suspecți, au fost ucise în urma atacului din Jersey City. Una dintre victime este un ofițer de poliție, a precizat Michael Kelly, șeful Poliției din Jersey City, relatează CNN.

Acestea avea 40 de ani și era căsătorit, și avea cinci copii. Bărbatul lucra de 15 ani în cadrul Poliției din Jersey City, conform USA Today.

Alte trei persoane, care ar fi civili, au fost găsite moarte într-o clădire. De asemenea, doi polițiști și un civil au fost răniți într-un schimb de focuri, aceștia fiind transportați la spital, în stare stabilă, a precizat un procuror al districtului Hudson, Esther Suarez, conform CNN.

Potrivit anchetatorilor, agresorii au fost uciși în urma unui schimb de focuri. Un individ a deschis focul la întâmplare spre trecători, în zona Martin Luther King / Bidwell din Jersey City. După intervenția poliției, două persoane aflate într-o clădire din zonă au început să tragă focuri de armă spre oamenii legii și spre trecători.

Doi dintre atacatori au fost uciși și unul ar fi reușit să scape, scrie presa americană, citând surse din anchetă. Între timp, doi polițiști au fost împușcați în schimbul de focuri. Guvernatorul statului New Jersey, Phil Murphy, a confirmat că „agenţi de poliţie au fost împuşcaţi în schimburile de focuri”, iar preşedintele Donald Trump a spus că urmăreşte cu atenţie situaţia. Autorităţile verifică imobilul în care se află autorii atacului, pentru a se asigura că nu există dispozitive explozive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: