image
Sursa foto: blacknews.ro

India: Cel puţin șapte copii sunt daţi dispăruţi după ce un vehicul cu 29 de persoane a căzut într-un canal

Cel puţin șapte copii sunt daţi dispăruţi după ce un vehicul care transporta 29 de persoane a căzut într-un canal joi în statul indian Uttar Pradesh (nord), a afirmat poliţia.

Potrivit poliţiei indiene, 22 de persoane au fost salvate din canal şi continuă căutările pentru găsirea celor date dispărute, transmite agerpres.ro.

Accidentul a avut loc în cursul dimineţii în zona Nagram, de la periferia oraşului Lucknow, capitala statului Uttar Pradesh.

„În zorii zilei de astăzi un vehicul ce transporta 29 de persoane a căzut în canalul Indira'', a declarat un oficial al poliţiei. „Pasagerii se întorceau de la o nuntă şi şoferul a pierdut controlul vehiculului, care a ajuns în cele din urmă în canal'', a adăugat el.

Oficialul a mai spus că, imediat după accident, localnicii au început eforturile de căutare şi au informat poliţia. Acţiunile de căutare sunt îngreunate de curentul puternic al apei din canal. Autorităţile se tem că s-ar putea ca respectivii copii, daţi dispăruţi, să fi murit în canal.

Accidentele rutiere soldate cu morţi sunt ceva obişnuit în India, ele fiind deseori provocate de mijloacele de transport supraaglomerate, condiţia proastă a şoselelor şi neatenţia la volan. Potrivit unui raport oficial, 400 de persoane îşi pierd viaţa în medie în fiecare zi în India din cauza accidentelor rutiere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: