image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo pregăteşte primul transfer al iernii la Juve

Wojciech Szczesny este, după plecarea lui Buffon la PSG, portarul titular al lui Juve, dar Ronaldo militează pe lângă şefii "Bătrânei Doamne" pentru aducerea lui Keylor Navas, bunul său prieten de la Real Madrid.

În ultima perioadă, s-a scris intens despre faptul că CR7 îl vrea la Torino pe Marcelo, discutându-se chiar de un schimb cu Alex Sandro.

Portughezul a rămas foarte ataşaţi de foştii săi colegi de la Real, iar fundaşul stânga brazilian nu e singurul pe care Ronaldo îl vrea la noua echipă. "Cristiano nu îl uită pe Keylor Navas", titrează astăzi Mundo Deportivo, care dezvăluie că fotbalistul a discutat cu oficialii campioanei Italiei despre posibila înregimentarea a goalkeeperului, din iarnă.

În ciuda faptului că a făcut un sezon istoric pe Bernabeu, devenind foarte popular în rândul fanilor, odată cu venirea lui Courtois, de la Chelsea, Navas a devenit rezervă. El e nemulţumit cu acest statut şi ar fi tentat să plece.

Szczesny a apărat perfect în actuala stagiune şi eventuala venire a unui portar de valoare apropiată nu e văzută ca o prioritate de mulţi specialişti. Totuşi, în contextul în care această mutare i-ar oferi confortul psihic unui jucător ca Ronaldo, transferul ar putea să prindă contur.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: