image
Sursa foto: politiacapitalei.md

O tânără din capitală riscă doi ani de pușcărie, după ce ar fi furat 600 de euro de la locul de muncă; Ce a făcut cu banii

O locuitoare a capitalei în vârstă de 23 ani a fost reţinută de polițiști, fiind bănuită că ar fi sustras 600 de euro de la un schimb valutar din Chișinău, unde era și angajată.

Polițiștii au fost sesizaţi de către administraţia unui punct de schimb valutar amplasat pe bulevardul Moscovei, comunicând că din aparatul de casă ar fi fost sustrase mijloace bănești în sumă de 600 de euro.

În urma măsurilor speciale de investigații efectuate a fost stabilită identitatea suspectei în acest caz, acesta s-a dovedit a fi angajata schimbului valutar.

Tânăra a fost reţinută, iar în cadrul audierilor aceasta şi-ar fi recunoscut vinovăția declarând că banii sustrași i-ar fi pierdut.

Actualmente bănuita este cercetată penal în stare de libertate pentru furt şi riscă amendă în mărime de până la 13 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la doi ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: