image
Sursa foto: mediafax.ro

Trafic restricţionat de viscol în mai multe zone din România; Zeci de localități au rămas fără curent electric

Vremea rea face ravagii în România. Mai multe zboruri au înregistrat întârzieri, iar alte câteva curse de tren au fost suspendate. Autoritățile române anunță că peste 36 de mii de consumatori nu au energie electrică în locuințe.

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov au intervenit, în ultimele 10 ore, pentru îndepărtarea a 90 copaci căzuţi pe carosabil şi pe 49 maşini. Un tramvai a fost prins între doi copaci căzuţi, pe strada Dimitrie Pompeiu din Capitală.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov au intervenit de 115 ori în ultimele 10 ore. Astfel, au fost 98 de solicitări pe Bucureşti, din care 79 au fost cazuri de copaci căzuţi, şi 17 solicitări pe judeţul Ilfov, dintre care 11 au fost, de asemenea, cazuri de copaci căzuţi.

Potrivit datelor preliminare, au fost avariate 49 de maşini din cauza căderii copacilor şi a stâlpilor de electricitate.

Nu au fost înregistrate persoane rănite, relatează mediafax.ro.

Tot din cauza ploii, a vântului puternic şi a poleiului depus, un tramvai a fost prins între doi copaci căzuţi pe strada Dimitrie Pompeiu, accesul la gura de metrou Ştefan cel Mare a fost blocat din cauza căderii unui copac, iar şoferul unei maşini a intrat cu aceasta într-un stâlp, la Domneşti, un pasager fiind încarcerat. Acesta a fost transportat la Spital Universitar împreună cu şoferul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: