Potrivit unui comunicat al procuraturii generale, în anul 2009 acesta a primit de la o persoană, care fusese condamnată pentru acţiuni coruptibile, 7000 de euro. În schimbul acestei sume avocatul susţinea că poate influenţa judecătorii Curţii Supreme de Justiţie să admită recursul în anulare, declarat anterior în interesele inculpatului.

Iar în primăvara anului 2014, avocatul a luat de la doi clienţi de ai săi, cercetaţi pentru contrabandă cu droguri câte, 15.000 de euro, promiţându-le că le poate aranja eliberarea din arest şi cercetarea în stare de libertate.

Conform aceleiaşi scheme, la sfârşitul anului 2014, avocatul a primit de la clientul său, care fusese condamnat pentru privarea ilegală de libertate a unei persoane, suma de 2000 de euro. Pentru aceşti bani, avocatul promitea să influenţeze judecătorii Curţii de Apel Chişinău să admită recursul declarat de el în interesele condamnatului.

În prezent avocatul este cercetat în libertate. Dacă vina acestuia va fi demonstrată, el riscă o amendă între 4000 şi 6000 de unităţi convenţionale sau închisoare de la trei până la şapte ani.