O nouă pauză în dosarul lui Chiril Lucinschi: La Curtea de Apel urma să fie examinat recursul apărătorilor

O nouă pauză în dosarul lui Chiril Lucinschi: La Curtea de Apel urma să fie examinat recursul apărătorilor
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 28.06.2017 20:16
Din nou pauză în dosarul fostului deputat Chiril Lucinschi. Dacă anterior, judecătorul instanţei de fond a avut nevoie de două zile pentru a decide dacă îi prelungeşte sau nu mandatul de arestare, de această dată, povestea se repetă şi la Curtea de Apel Chişinău. 

Avocaţii fostului deputat au depus recurs împotriva hotărârii Judecătoriei Chişinău, sediul Buiucani, care a prelungit la sfârşitul săptămânii trecute măsura preventivă cu 30 de zile. O decizie în acest sens va fi luată abia peste două zile, a anunţat Chiril Lucinschi.

Precizăm că, după ce părţile în dosarul lui Lucinschi au venit cu probe noi în faţa instanţei de fond, judecătorul a anunţat pauză pentru a le studia, iar ulterior a acceptat demersul procurorului de a prelungi măsura preventivă. Fostul deputat a fost reţinut de CNA pe 25 mai în dosarul fraudelor de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank şi este cercetat în arest la domiciliu. Chiril Lucinschi a declarat anterior că nu înţelege de ce a fost reţinut abia după ce şi-a depus mandatul, dacă dosarul a fost iniţiat încă în septembrie 2016, iar între timp nu a fost audiat, deşi era gata să colaboreze cu ancheta.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI