Şapte ani de închisoare pentru un tânăr din Edineţ; A provocat un accident soldat cu trei decese

Şapte ani de închisoare pentru un tânăr din Edineţ; A provocat un accident soldat cu trei decese
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 03.05.2017 11:50
Un tânăr din Edineţ a fost condamnat la şapte ani de închisoare. Acesta a fost recunoscut vinovat de săvârşirea unui accident rutier soldat cu decesul a trei persoane.
 
Totodată, inculpatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de cinci ani.
 
Tragicul accident s-a produs în noaptea de 28 februarie 2016, pe traseul M-14, la intrarea în oraşul Cupcini, raionul Edineţ. În total, în BMW-ul condus de inculpat se aflau opt tineri, cu vârstele cuprinse între 19 şi 24 de ani, care se întorceau de la o discotecă din localitate. Fiind somaţi de către un echipaj de patrulare să oprească, inculpatul a accelerat viteza, continuându-şi drumul.
 
Tânărul, care urcase beat la volan şi fără a deţine permis de conducere, a pierdut controlul automobilului, a derapat de pe şosea, ajungând într-un copac. Impactul a fost atât de puternic încât, două fete au murit pe loc, iar un băiat a murit peste puţin timp la spitalul raional. Alţi doi tineri, printre care şi conducătorul auto, au fost internaţi în stare gravă.
 
Expertizele dispuse de procurori pe caz au concluzionat, că în momentul impactului, inculpatul de 19 ani conducea cu o viteză de peste 140 km/h.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI