VIDEO

Continuă audierile în dosarul Shor: Un nou martor a ajuns în faţa magistraţilor

Continuă audierile în dosarul Shor: Un nou martor a ajuns în faţa magistraţilor
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 05.04.2017 20:39
O contabilă a unei companii a afaceristului Ilan Shor a fost audiată astăzi de instanţă în dosarul privind jaful din sistemul bancar. Procurorul susţine că martorul acuzării ar fi confirmat implicarea lui Shor în fraudele de la Banca de Economii.

„Martorul este o contabilă iarăşi a companiei Dufremol care a confirmat persoana la indicaţia căreia a primit semnături digitale la anumite companii care au participat la sustragerea mijloacelor financiare de la BEM”, a declarat procurorul Andrei Baeşu.

După audieri, contabila a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor. La şedinţă a fost prezent şi primarul oraşului Orhei. Şi de această dată, el a venit la Judecătoria Chişinău însoţit de paza sa de corp. Precizăm că, până acum, şapte martori ai acuzării au făcut depoziţii în faţa instanţei.

Numele lui Ilan Shor apare de mai multe ori în raportul Kroll, ca fiind unul dintre beneficiarii jafului bancar. El este învinuit de escrocherie şi spălare de bani şi se află în arest la domiciliu de pe 5 august 2016. Shor se declară nevinovat. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI