Şedinţele în dosarul lui Renato Usatîi, amânate din cauza că judecătorul şi-a luat concediu

Şedinţele în dosarul lui Renato Usatîi, amânate din cauza că judecătorul şi-a luat concediu
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 03.04.2017 22:20
Şedinţele în dosarul primarului de Bălţi, Renato Usatîi, au fost amânate, deoarece judecătorul şi-a luat un concediu de două zile. Cel puţin asta au declarat apărătorii politicianului, după ce s-au prezentat astăzi la Judecătoria Chişinău, iar grefiera le-a declarat că magistratul lipseşte. 

Potrivit avocatului, judecătorul urma sa pronunte azi decizia cu privire la cererea apărătorilor de anulare a ordonanţei de punere sub învinuire a lui Renato Usatîi. Şedinţele de judecată au fost amânate până pe 2 şi, respectiv, 3 mai.

Amintim că, la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, Judecătoria sectorului Centru a emis mandat de arestare pe numele lui Usatîi. Măsura preventivă a fost aplicată la solicitarea procurorilor, care îl suspectează pe liderul formaţiunii "Partidul Nostru" că l-ar fi deposedat de bunuri pe omului de afaceri rus Gherman Gorbunţov, după care ar fi comandat omorul acestuia. Întrucât nu se afla în ţară, Renato Usatîi a fost anunţat în urmărire internaţională. El se declară nevinovat. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI