Sergiu Cebotari: „Presiunile politice asupra membrilor Platformei DA continuă; Se fabrică noi dosare pentru a ne intimida”

Sergiu Cebotari: „Presiunile politice asupra membrilor Platformei DA continuă; Se fabrică noi dosare pentru a ne intimida”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 28.04.2017 07:50
Presiunile politice asupra Platformei Demnitate şi Adevăr continuă. Membrul Platformei DA Sergiu Cebotari a anunţat că a fost citat pentru audieri în cadrul unui nou proces, precizând că acest dosar este fabricat. Totodată, Sergiu Cebotari a menţionat că astfel încearcă să fie intimidat din nou.

„Pe 27 aprilie curent, am primit o citaţie din partea şefului adjunct a Inspectoratului de Poliţie Călăraşi, maiorul de poliţie Mihai Burca, pentru a fi audiat în cadrul unui proces. Totul e bine până aici, cu excepţia faptului că acest proces e fabricat, iar citaţia a ajuns cu două zile mai târziu. Am fost citat pe 25 aprilie 2017”, a declarat membrul Platformei DA.  

„Presiunile politice asupra membrilor activi ai Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr continuă. Noi dosare penale se fabrică cu scopul de a-i intimida şi presa psihologic pe membrii Platformei, cât şi pe membrii familiilor noastre. Totul este făcut pentru a ne determina să ne retragem, să tăcem, dar noi nu cedăm”, a adăugat Sergiu Cebotari.

Amintim că Sergiu Cebotari a dezvăluit că prin intermediul Poştei Moldovei zilnic ar fi expediaţi zeci de saci cu anabolizante în ţări din Uniunea Europeană şi în Statele Unite. Substanţele interzise ar fi camuflate în colete pe care scrie că ar conţine cărţi ori ziare, iar şefii de la Poşta Moldovei nu doar că sunt la curent, dar chiar controlează afacerea ilegală, spunea Cebotari anterior.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI