Anchetatorii spun că în seara zilei de 19 decembrie 2016, aflându-se într-un local din Bălţi, inculpaţii l-au lovit crunt pe un bărbat, după care l-au răpit, l-au urcat în portbagajul automobilului şi l-au transportat la domiciliul mamei unuia dintre agresori, cu care victima a locuit.

„Inculpaţii l-au impus pe bărbat să-şi ceară scuze de la femeie pentru neplăcerile pe care acesta i le-ar fi creat în trecut. La refuzul bărbatului, agresorii l-au urcat iarăşi în portbagaj şi l-au transportat la cimitirul din oraş. Acolo, victima a fost bătută, i-au fost sustrase hainele şi banii, după care a fost  ameninţată cu o armă de foc.  Ulterior, bărbatul a fost impus să-şi sape groapa. Din fericire, bărbatul a reuşit să fugă”, se mai menţionează în anchetă.

Victima a suferit traumă toraco-abdominală cu multiple echimoze şi excoriaţii ale corpului, fracturi a coastelor, ruptură de intestine, care sunt periculoase pentru viaţă şi sănătate şi se califică ca vătămări corporale grave a integrităţii corporale.