Preşedinţia, chemată în judecată de Constantin Grigoriţă, după ce fotoreporterului i-a fost restricţionat accesul la evenimente cu Dodon

Preşedinţia, chemată în judecată de Constantin Grigoriţă, după ce fotoreporterului i-a fost restricţionat accesul la evenimente cu Dodon
Sursa: jurnal.md Foto: facebook.com / Constantin Grigoriţă 05.10.2017 18:31
Administraţia prezidenţială a Republicii Moldova a fost acţionată în judecată de Constantin Grigoriţă, fotoreporterul care anterior i-a adresat întrebări incomode şefului statului. Asta după ce i-a fost restricţionat accesul la mai multe evenimente la care a participat Igor Dodon. 

„Ieri, când am fost iar la o conferinţă la care Dodon trebuia să facă declaraţii cu vicepreşedintele Bulgariei, iarăşi mi-a fost interzis accesul, spunându-mi că mie mi-a fost retrasă acreditarea, dar fără motive. De aceea mergem până în pânzele albe. Totul a început practic din luna iunie, după ce i-am pus două întrebarea privitor la condiţiile creditării, în ce condiţii a primit creditul de trei milioane de lei de la Victoriabank, la o rată fixă de 8% anual. Eu tot în aceeaşi perioadă luam credit şi la mine era 23%”, a menţionat fotojurnalistul, pentru Jurnal TV.

Procesul va avea loc pe 11 noiembrie, la Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani. Anterior, Constantin Grigoriţă a depus o altă cerere de chemare în judecată, doar că pe numele şefului statului. Prima instanţă a respins solicitarea, însă fotoreporterul a atacat cu recurs, iar demersul va fi examinat la Curtea de Apel pe data de 16 noiembrie.
 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI