În perioada martie – mai 2010, membrii grupării au pătruns în trei automobile din raionul Anenii Noi şi oraşul Sângera, pe care le-au sustras, cauzându-le părţilor vătămate prejudicii materiale considerabile. În aceeaşi perioadă, inculpaţii au pătruns într-un service auto din raionul Criuleni, de unde au sustras bunuri estimate la aproximativ 36 de mii de lei.

De asemenea, aceştia sunt învinuiţi că au pătruns într-o locuinţă din Anenii Noi, unde, imobilizând gazdele, le-au torturat pentru a afla unde păstrează banii. În continuare, inculpaţii au sustras acte de identitate, dar şi bani şi bunuri în valoare de peste 118 de mii de lei.

Indivizii au mai pătruns într-o casă din acelaşi raion, unde după aceeaşi schemă au sustras din locuinţă bani şi bunuri estimate la aproximativ 43 de mii de lei.

Pentru tâlhări, furt şi sustragerea actelor de identitate, bărbaţii, cu vârstele cuprinse între 31 şi 52 de ani, au fost condamnaţi la 10 şi 27 de ani închisoare, cu încasarea în folosul părţilor vătămate a prejudiciului moral în valoare de 130 de mii de lei.