Potrivit ultimelor zvonuri, preţul de 850 dolari cerut de Samsung pentru modelul Galaxy S8 Plus ar putea fi surclasat cu o marjă considerabilă de Galaxy Note 8, aşteptat să fie lansat cu preţul de aproape 1000 dolari în Statele Unite, sau 999 euro pentru cumpărătorii europeni. Preţul piperat ar avea menirea să amortizeze costul de fabricaţie mărit pentru modelul Note 8, păstrând totodată o marjă de profit generoasă pentru producătorul Samsung.

În schimbul sumei plătite, cumpărătorii cu buzunare adânci se vor alege cu ceea ce în esenţă este o versiune supradimensionată a lui Galaxy S8, Note 8 dispunând de ecran Super AMOLED de 6.3” curbat pe ambele laturi şi o configuraţie centrată în jurul chipsetului Snapdragon 835 sau Exynos 8895, ajutat cu 6GB memorie RAM.

Lista dotărilor este completată cu senzor de amprente, nelipsitul accesoriu S Pen şi un sistem dual camera la partea din spate, prevăzut cu zoom optic. Toate acestea ar urma să fie susţinute cu ajutorul unui acumulator de 3300 mAh, scrie Go4it.

Galaxy Note 8 ar putea fi dezvăluit la începutul toamnei, însă există zvonuri prind posibila devansare a datei de lansare pentru luna august, Samsung punând astfel presiune pe competiţie pentru captarea atenţiei fanilor.