Ambele televizoare au finalizat, de asemenea, un proces riguros de calibrare şi optimizare, realizate de gigantul de la Hollywood, Deluxe, pentru a garanta că acestea reflectă cu acurateţe maximă intenţia creatorilor de conţinut.

Deluxe este lider mondial în domeniul serviciilor şi tehnologiilor digitale pentru crearea şi livrarea de conţinut.Coloriştii de top, cercetătorii şi inginerii specializaţi în calitatea imaginii din cadrul companiilor de post-producţie Deluxe Company 3, EFILM şi Encore au colaborat cu Panasonic pentru a calibra, optimiza şi testa televizoarele OLED 4K Pro EZ1000 şi EZ950.

De asemenea, aceştia au stabilit că modelul EZ1000 poate fi utilizat ca monitor de referinţă pentru gradarea culorilor în filme artistice blockbuster şi în seriale de televiziune de ultimă generaţie.  

Artiştii creativi ai companiei contribuie în mod constant la realizarea celor mai apreciate filme, emisiuni TV şi reclame publicitare din industrie, printre acestea numărându-se 13 dintre filmele nominalizate la Oscar în acest an şi 50% din reclamele care au fost difuzate în timpul recentului Super Bowl. Deluxe este, de asemenea, un pionier în tehnologia HDR, având deja produse peste 16 titluri în acest nou format extraordinar.

Atât modelul OLED EZ1000, cât şi modelul EZ950 îndeplinesc standardele exigente ale celor mai înalte specificaţii Ultra HD Premium ale Alianţei UHD, actualizate pentru anul 2017 .

Pe lângă faptul că au obţinut cea mai înaltă clasificare Ultra HD Premium de la UHDA, ambele televizoare OLED au obţinut şi certificarea 4K de la un grup independent şi renumit de evaluare şi certificare a calităţii imaginii, THX - o recunoaştere pentru imaginile de o calitate şi acurateţe excepţionale, obţinute până acum doar de foarte puţine televizoare.

Modelele certificate sunt 65EZ1000, 65EZ950, 55EZ950. Modelul 77EZ1000 va fi trimis pentru certificare înainte de lansarea din toamnă.